Вживання деяких фраз здатне спровокувати скандал у родині \ фото: ua.depositphotos.com

Якщо від вживання однієї-двох фраз зі списку чоловіку доведеться пережити жіночу образу, то комплексне і неодноразове повторення точно здатне зруйнувати нормальні відносини.

Перша з цих фраз - у тебе купа часу, ти цілий день вдома. Швидше за все, від надлишку емоцій у жінки, чоловік так і не дізнаєтьсяя, чим вона була зайнята цілий день, але образу йому доведеться випробувати на собі.

Іноді буває, що жінка цілий день дійсно "нічого не робить". Наприклад, заспокоює малюка з коліками, слухає його багатогодинні крики, по часу не може відірвати його від грудей і по півтора - спустити з рук, тому що ніяк інакше він не спить і спокійно лежати не збирається. Одночасно вона не може ні спокійно поїсти, ні сходити в душ або туалет, ні зачесатися або вмитися, ні зробити домашні справи.

Відео дня

Читайте такожЕксперти назвали два кроки, як стати щасливим

Друга фраза - я так втомився. Якщо жінка бачила, як чоловік вночі спав, а вона в цей час носила на руках дитину. Якщо вранці чоловік прийняв душ, спокійно поснідав (і ніхто не кричав у нього на руках) і пішов на роботу, а працюєте він не вихователем в садку. Якщо він не носив годинами на собі дитину і не змушений був забути про свої природні потреби - то йому не варто казати дружині про свою втому.

Третя фраза - а що, вечеря не готова? У чоловічому уявленні жінка, яка сидить вдома з дитиною, має масу можливостей для готування і прибирання. Але дружина, втомлена після довго дня один на один з малюком, буде більш вдячна чоловіку, якщо він запитає, чим можете допомогти - або просто замовить їжу додому і посидить з дитиною, поки вона прийме душ і поїсть.

Четверта фраза - раніше ти частіше хотіла сексу. Так, а ще раніше вона могла спати після сексу до самого ранку і самостійно розпоряджатися своїм часом і тілом. Раніше вона могла цілу годину наводити красу в ванній і взагалі присвячувати чимало часу догляду за собою, носити не найзручнішу, але дуже красиву білизну. Тепер же дружина змушена максимально оптимізувати розтрату життєвої енергії. І, звичайно, секс, як не найперша життєва потреба в її нинішній ситуації, відійшов на задній план.

І п'ята фраза - щось у нас вдома брудно. Правильно ця фраза звучить як: "Може, наймемо домробітницю, щоб тобі було легше?". Генеральне прибирання раз на тиждень не спустошить бюджет, зате зніме частину роботи і відповідальності з коханої. А якщо ви все-таки не хочете наймати прибиральницю, то варто допомогти дружині з прибиранням у будинку, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини